O receptu
V tomto receptu můžete a nemusíte použít olej. Zatím je to ještě možné, i když v polovičním množství. Nechte viniknout chuť samotné zeleniny.

Ingredience
5 g olej olivový
100 g květák
100 g brokolice
100 g mrkev
50 g cibule
3 g sůl mořská jemná
25 g listový salát
25 g okurka salátová
Inventář
prkénko, škrabka na zeleninu, nůž, pánev, vařečka
Postup
1. Zeleninu omyjte.
2. Květák a brokolici omyjte a rozkrájejte na růžičky.
3. Mrkev a cibuli oloupejte a nakrájejte na kostičky.
4. Na pánev dejte malinko oleje. Rozprostřete ho a pánev rozehřejte.
5. Vložte nakrájenou zeleninu a restujte 5 minut.
6. K zelenině podávejte listový salát s okurkou.
Poznámka
Recepty na zeleninové pánve jsou inspirací pro vaše vaření. Pokud máte v první tři dny chuť více na řepu či cuketu, upravte si kombinace zeleniny. Množství nepřekračujte.