
Plán MISE SRPEN
V srpnu vás čekají opět nové recepty. Trocha makrobiotiky a trocha světové kuchyně.
Stále ještě máte přístup k detoxu jater, který bude zpracován v e-book a pak vám jej pošlu v ucelené formě.
Blog a ON-LINE vaření ve skupině na Facebooku, je také součástí vaší MISE, kam máte přístup.
Na Facebooku máme soukromou uzavřenou skupinu, kde probíhají polední ON-LINE vysílání z mé kuchyně, na téma zdravého vaření pouze pro členy MISE.
Zde probíráme aktuální styl vaření pro dané období a budu vám k dispozici, když si s něčím nebudete vědět rady.
Každý týden na stránkách v placené sekci přibydou nové recepty, které vám nově pošleme i do e-mailu v PDF, abyste je nemuseli hlídat. Stahovat pod receptem na webu půjdou i nadále.
MISO
ingredience měsíce
MISO V KUCHYŇI
Miso je stavebním kamenem japonské kuchyně, a to už od osmého století. Je to fermentovaná pasta většinou ze sójových bobů a rýže.
Díky fermentaci získává Miso široké spektrum probiotických a enzymatických látek, vitamín K, který je potřeba ke vstřebávání vitamínu D, dále obsahuje rostlinné bílkoviny a minerální látky. čtěte více...


Srpnové recepty
-
Francouzský koláč Tarte Tatin
-
Vegan Musaka se sójovým "masem"
-
Dresink na salát Caesar
-
Americký Cheesecake
-
Cizrnový vegan salát ala "tuňák"
-
Maxi sushi rolka s řasou Nori
-
Pomazánka z tofu a hub Shitake
-
Bílá ředkev s Misem a citrónem
-
Cizrnový Hummus
-
Tahini - sezamová pasta
-
Vodní letní pickles
Chci se stát členem
Další info
MISE není ohraničená určitým datem. Začíná dnem, který si zvolíte na přihlášení, když kupujete členství a běží poté třicet dnů. Pokud se neodhlásíte, běží dál. Recepty sice po týdnu mizí, ale hned přibydou další nové.
Je tomu tak proto, aby někdo členstvím na konci měsíce nemohl získat měsíce dva. Také proto, že by pak nový zájemci o MISI museli čekat až začne nový MISE měsíc.
Pro nás v týmu FOODMISE je sice „měsíc“ od čtrnáctého do čtrnáctého, ale vy můžete začít kdykoliv.
Ve svém profilu pak vidíte, do kdy vám MISE trvá. A pokud byste chtěli MISI ukončit, sami se můžete odhlásit právě v sekci vašeho členského profilu.


Příští měsíc
na co se můžete těšit
Září bude ve znamení fermentace. Přípravy na zimu a posílení mikrobiomu. Mezi recepty bude zázvorové párty pickles, klasické pickles - nakládaná probiotická zelenina.
Milovníci máku si osvojí recept na extra makový koláč s Dobrosladem.
Pro děti do školy připravíme svačinky a mrkvánky bez cukru.
A další hlavní jídla a polévky.
Tak s chutí do toho!
vyzkoušejte nové recepty
Online setkání u mě v kuchyni
skrze FB skupinu FOODMISE
První živé vysílání, kde vám ukážu, jaká "udělátka" používám doma v kuchyni a bez kterých se neobejdete. Poradím vám, kde je nejlépe sehnat a zodpovím vaše dotazy k projektu Food mise.
Těším se na vás na ZOOM.
Chci se stát členem