IMG_1692.JPG

Plán MISE SRPEN

V  srpnu vás čekají opět nové recepty. Trocha  makrobiotiky a trocha světové kuchyně.

Stále ještě máte přístup k detoxu jater, který bude zpracován v e-book a pak vám jej pošlu v ucelené formě.  

Blog a ON-LINE vaření ve skupině na Facebooku, je také součástí vaší MISE, kam máte přístup.

Na Facebooku máme  soukromou uzavřenou skupinu, kde probíhají polední ON-LINE vysílání z mé kuchyně, na téma zdravého vaření pouze pro členy MISE.

Zde probíráme aktuální styl vaření pro dané období a budu vám k dispozici, když si s něčím nebudete vědět rady.   

Každý týden na stránkách v placené sekci přibydou nové recepty, které vám nově pošleme i do e-mailu v PDF, abyste je nemuseli hlídat. Stahovat pod receptem na webu půjdou i nadále.  

MISO

ingredience měsíce

MISO  V KUCHYŇI

Miso je stavebním kamenem japonské kuchyně, a to už od osmého století.  Je to fermentovaná pasta většinou ze sójových bobů a rýže. 

Díky fermentaci získává Miso široké spektrum probiotických a enzymatických látek, vitamín K, který je potřeba ke vstřebávání vitamínu D, dále obsahuje rostlinné bílkoviny a minerální látky. čtěte více...

11eat_span-jumbo-v2.jpg
Lemon Cheesecake

        Srpnové recepty

  • Francouzský koláč Tarte Tatin

  • Vegan Musaka se sójovým "masem"

  • Dresink na salát Caesar

  • Americký Cheesecake

  • Cizrnový vegan salát ala "tuňák"

  • Maxi sushi rolka s řasou Nori

  • Pomazánka z tofu a hub Shitake

  • Bílá ředkev s Misem a citrónem

  • Cizrnový Hummus

  • Tahini - sezamová pasta

  • Vodní letní pickles 

 

Chci se stát členem

Další info

MISE není ohraničená určitým datem. Začíná dnem, který si zvolíte na přihlášení, když kupujete členství a běží poté třicet dnů. Pokud se neodhlásíte, běží dál. Recepty sice po týdnu mizí, ale hned přibydou další nové.

 

Je tomu tak proto, aby někdo členstvím na konci měsíce nemohl získat měsíce dva. Také proto, že by pak nový zájemci o MISI museli čekat až začne nový MISE měsíc. 

Pro nás v týmu FOODMISE je sice „měsíc“ od čtrnáctého do čtrnáctého, ale vy můžete začít kdykoliv.  

Ve svém profilu pak vidíte, do kdy vám MISE trvá. A pokud byste chtěli MISI ukončit, sami se můžete odhlásit právě v sekci vašeho členského profilu.  

rukola
Cherry Popsicles

Příští měsíc

na co se můžete těšit

Září bude ve znamení fermentace. Přípravy na zimu a posílení mikrobiomu. Mezi recepty bude zázvorové párty pickles, klasické pickles - nakládaná probiotická zelenina. 

Milovníci máku si osvojí recept na extra makový koláč s Dobrosladem. 

Pro děti do školy připravíme svačinky a mrkvánky bez cukru. 

A další hlavní jídla a polévky. 

Tak s chutí do toho!

vyzkoušejte nové recepty

Online setkání u mě v kuchyni

skrze FB skupinu FOODMISE

LINK

První živé vysílání, kde vám ukážu, jaká "udělátka" používám doma v kuchyni a bez kterých se neobejdete. Poradím vám, kde je nejlépe sehnat a zodpovím vaše dotazy k projektu Food mise.

Těším se na vás na ZOOM.

Chci se stát členem